Aktualno

Skupljeno 2020 kuna za Tijana i Antu

eko omblici2

Mladi ekoaktivisti Eko-Omblići & Zeleno Sunce iz Mokošice, Rijeke dubrovačke prodajom svojih malih ekoloških proizvoda na 11.Mediteranskom sajmu zdrave prehrane i ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva na svom štandu u Hotelu Tirena  skupili su 2020 kn za bolesne dječake Tijana i Antu Jovića (1010 kn za Antu i 1010 kn za Tijana) .

Sakupljeni novac će  mladi ekeoaktivisti uplatiti odmah u ponedjeljak na žiro-račune Tijana i Ante !

– Naš štand je danas po mišljenju mnogih bio jedan od najatraktivnijih a to se vidjelo po tome što su mnogi željeli naš štand zabilježiti svojim fotoparatima i kamerama budući je bio pun raznih ekoloških proizvoda: suhim smokvama , lavandom , ljekovitim biljem, džemom od dubrovačke ljute naranče ,bruštulanim mjenduliima, arancinima, rosulinom , višnjevačom, likerom od maslina, motarom, likerom od drenjina, likerom od rogača, maceratom od smilja , platnenim vrećicama i uskrsnim čestitkama.
Hvala svim našim velikim i malim volonterima koji su se nesebično trudili da što više prodaju. I skupe za svoje male bolesne prijatelje!! Hvala svim našim sugrađanima koji su kupili naše ekološke proizvode namijenjene za liječenje Tijana i Ante – pišu Eko omblići.

Pročitajte još

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist