Zanimljivosti

SKROMNOST JOJ JE VRLINA ILI…? Šuicu Facebook podsjetio da 12 godina nije promijenila paletun

facebook dubravka suica 1

Dubravka Šuica objavila je na društvenim mrežama sjećanje od prije 12 godina na koju ju je Facebook podsjetio te uz njega napisala kako je jedina stvar koja je ista na fotografijama njen paletun.

Naime, i prije dvanaest godina bila je u Brusselesu, a sad je zapisala da je “jedino što je zanimljivo na ovim fotkama jest da sam na isti dan prije 12 godina nosila isti ‘paletun'”.

Inače, Šuica je donedavno kao potpredsjednica Europske komisije zadužena za demokraciju i demografiju u Bruxellesu, prema medijskim objavama dobivala plaću od gotovo 28 tisuća eura mjesečno. U to nisu uračunate dnevnice i ostale naknade koje joj se isplaćuju.

Mnogi će zlobnici zasigurno prokomentirati kako bi joj se trebala organizirati donacija da ne šeta po svijetu uvijek u istom paletunu. Vjerujemo da će bit i onih koji će reći da joj je skromnost uvijek bila vrlina. Sve u svemu, ne može se ne primijetiti kako je Dubravka Šuica tijekom više od jednog desetljeća održala liniju i nije promijenila broj omiljenog odjevnog predmeta.

Banner 300x250 DU 1

Foto: Dubravka Suica/Facebook

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1983. Leopold Bogdan Mandić proglašen svetim

Dulist

[FOTO] Denis Pavela podučio cavtajske prvašiće prometnim pravilima

Dulist

Jelena Surjan opet najbolja! Istrčala je dionicu od 10km za 46 minuta

Dulist.hr