DuList IN

‘SJENE PROŠLOSTI’ Jelena Perčin u novoj ulozi moćne manipulatorice

RTL jelena percin

Uzbudljiva dramska serija ‘Sjene prošlosti’ s emitiranjem na RTL-u kreće ove jeseni, a kako navode, serija je napeta, emotivna priča o životima četiri žene čije su sudbine isprepletene događanjima iz djetinjstva. Ljubav prema obitelji i bližnjima, ali i želja za osvetom, moći, manipulacijom, strahom od gubitka, sve su to spone koje ih spajaju, ali i razdvajaju. Savezi među njima grade se i raspadaju kao kule od karata kako se otkrivaju tajne koje ih povezuju.

U seriji glumi velik broj poznatih glumaca različitih generacija; kazališnih, televizijskih i filmskih, a glavne junakinje utjelovit će četiri istaknute glumice: Marina Fernandez, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander i Dajana Čuljak.

Jelena Perčin glumi kraljicu svog malog svijeta, atraktivnu Martu koja ne podnosi neposluh.. Oštra na jeziku, inteligentna i šarmantna, njezino najjače oružje je manipulacija i uvijek se trudi poboljšati svoj status u društvu. Paula i Ana njezine su najbolje prijateljice, no ona ih samo koristi kao pijune u svojim nemilosrdnim igricama. Sa suprugom Šimunom čini moćan par u društvu, no zbog njezine opsjednutosti trivijalnostima polako se počinje udaljavati od njega.

Foto: RTL

Pročitajte još

Svjetski poznati sportaši uživaju na dubrovačkoj Copacabani

Dulist

Zanimljivi filmski naslovi u dubrovačkim ljetnim kinima

Dulist

NAKON OLIMPIJSKOG ZLATA Novak Đoković odmor provodi u Dubrovniku

Dulist