Sport

SJAJNI TENISAČ Lorenzo Butigan pobjednik turnira do 10 godina

Turnir tenis sveti vlaho 102

U organizaciji TK Makarska riviera proteklog vikenda održan je 5. turnir iz kalendara natjecanja do 10 godina HTS-a – odbor JUG uz 5 predstavnika našeg kluba. Lorenzo Butigan (TK Dubrovnik) pobjednik je zlatnog turnira kojeg je izborio nakon 3 pobjede u skupinama. U 1/2 finalu je bio bolji od Maro Kovačević (ST) rezultatom 4/0 4/2,a u finalu od Borna Dujmović (MOVENS) 4/3 4/1 – javljaju iz Športskog teniskog kluba Dubrovnik.

Dora Kristić je nakon igranja po skupinama također izborila nastup u zlatnoj skupini.U ¼ finalu je bila bolja od Iris Ivandić(STO)4/0 4/2,da bi u ½ finalu bila bolja od Filipa Škarić 4/2 4/1. U finalnom meču od nje je bila bolja Polina Car (RGS) rezultatom 4/1 4/1.

Pavle Beribaka je u Srebrenom turniru nakon osvajanja 2. mjesta u skupini u 1/2 finalu od njega bio bolji Kan Ahić(ST1950) rezultatom 4/0 4/0 te tako osvojio 3. mjesto.

Asija Džanković je također nakon izborenog 2. mjesta u skupini igrala Srebreni turnir.U 1/4 finalu je bila bolja od Leonarda Ban(ŠUB) 4/1 4/1 da bi u ½ finalu od nje bila bolja predstavnica TK Makarske Antea Ivanković 4/0 4/0.

Peta predstavnica TK Dubrovnik Lea Pirović igrala je zeleni turnir i u 1/2 finalu je od nje bila bolja Lana Đogaš (POM) .

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist