Sport

SJAJAN USPJEH DUBROVAČKE JUDAŠICE Pepe osma na svijetu!

judo dubrovnik pavic 1

Osvajanjem srebrne medalje na Europskom juniorskom kupu, Petrunjela Pavić iz Judo kluba Dubrovnik 1966 ušla je u Top 10 na svjetskoj rang ljestvici.

Kup se igrao u talijanskom Lignanu, a na njemu je nastupilo preko 600 sportaša iz 36 zemalja s čak tri kontinenta.

Petrunjela Pavić (-78) je osvojila srebro postignuvši tri pobjede protiv Talijanke, Ruskinje i Estonke dok je u finalu poražena od Nizozemske. Ovim rezultatom, javljaju iz JK Dubrovnik 1966, Pepe dolazi na 8. mjesto na svjetskoj rang ljestvici.

Luka Violić (+100) s dvije pobjede protiv reprezentativca Slovačke i Italije te dva poraza od predstavnika Rusije i Francuske dolazi do plasmana i 7. mjesta, što mu je ujedno i najbolji rezultat na juniorskoj svjetskoj sceni.
Bruna Bilić je imala solidan nastup u svojoj novoj kategoriji (-57) gdje je upisala pobjedu nad Estonkom i poraze nad nositeljicama Ruskinjom i Nizozemkom.

Marko Vareškić (-81) je nakon prošlotjednog nastupa na kadetskom, imao svoj prvi nastup na juniorskom Europskom kupu te je pobjedio Austrijanca dok je poražen od 1. nositelja – Mađara. Nastupili su još Ardian Sufaj i Josip Bulić te su oboje poraženi u 1. kolu.

Sljedeći vikend ih očekuje nastup pred domaćom publikom na Europskom kupu u Dubrovniku.

Pročitajte još

Nove medalje PK Juga

Dulist

SADA JE SLUŽBENO Ivan Rakitić dolazi u Hajduk!

Dulist

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist