Sport

SJAJAN POČETAK GODINE Ivi Oberan zlato u Italiji

iva oberan

Iva Oberan osvojila je prvo mjesto na jakom Međunarodnom turniru u talijanskom Lignanu.

S pet pobjeda u pet borbi u kategoriji -57 kg na sjajan je način započela ovu sportsku godinu u kojoj iz njenog kluba, JK Župa dubrovačka, očekuju nastavak niza sjajnih rezultata uz napomenu kako ove godine Iva nastupa u juniorskom uzrastu.

Iz JK Župa dubrovačka ističu i kako je Petrunjela Pavić u uzrastu kadetkinja nakon četiri borbe zaustavljena tek u finalu i time osvojila II. mjesto.

-Njen uspjeh je još veći budući je nastupila nakon duže pauze zbog ozljede. Nakon oporavka od nje također očekujemo sjajne rezultate u ovoj godini – navode iz kluba.

Tu je i Peri Adrian Puljić koji je u uzrastu juniora u kategoriji -66 kg u jakoj konkurenciji najprije ostvario pobjedu, nakon čega je u drugoj borbi izgubio i nije više imao popravnih borbi. Bez obzira na poraz pružio je odlične borbe i ispunio očekivanja trenera.

Lena Galjuf je u uzrastu kadetkinja najprije u prvoj borbi ostvarila pobjedu, nakon čega se u drugoj borbi nažalost povrijedila. U obje borbe imala je sjajan nastup, ali nažalost je bila primorana predati borbu.

Pročitajte još

Kakaris stiže u Jug?

Andrea Tomurad

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist