Sport

Sharksi završili odličnu premijernu sezonu

sharks 1

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks u svojoj se premijernoj sezoni nisu uspjeli plasirati na Final Four Hrvatske Flag Football lige.

Na turniru posljednjeg kola, održanom u Osijeku proteklog vikenda u organizaciji Osijek Cannonsa, ostvarili su dvije pobjede i poraz te na kraj ligaškog natjecanja završili s omjerom pobjeda i poraza 4-9.

– Iza kluba je odlična sezona, prva godina rada te smo zadovoljni s rezultatima, ali znamo da možemo bolje te nastavljamo s radom – ističu iz kluba.

Sharksi su u Osijeku tukli drugu ekipu Bjelovar Greenhornsa s 58:0, te potom protiv Osijek Cannonsa jednom izgubili (12:13) i jednom dobili (31:15). Na turniru su nastupili Lukša Miletić(QB, DB – učinak 4TD, 2INT), Marin Vokić (WR, DB – 2 sacka), Mario Mazić (C, WR), Nikola Čerjan (WR, DB – 1TD, 1INT, pick-six na PAT-u), Marko Miletić (WR,DB – 3TD, 1INT, 1 sack) i Otton Roca (DB – 1 sack).

Iz kluba najavljuju kako im idući turnir slijedi 26. i 27. rujna na Panonian Bowlu III u Osijeku, a preko ljeta će se posvetiti treningu i pripremama, ali i uživanju nakon odlično odrađene sezone.

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist