Aktualno

SEMAFORI NA DUPCU STVORILI KOLONE A što će tek biti u ponedjeljak?

radovi dubac semafor

Iako je subota, privremena regulacija prometa na državnoj cesti D-8, nasuprot priključnoj cesti za poslovnu zonu, stvorila je gužve. Kako javljaju čitatelji, čeka se do desetak minuta, no isto tako ističu kako se ne vidi da se nešto radi već da su samo postavljeni semafori. Oko podne kolona je bila kilometarska, a vožnja od grada do Župe traje i do 45 minuta!

Inače, riječ je o privremenoj regulaciji prometa zbog radova na pristupnoj cesti za buduće groblje Dubac od državne ceste D8 do obuhvata budućeg groblja.

Iz Općine Župa dubrovačka zamolili su sve sudionike u prometu za pojačan oprez i strpljenje do okončanja radova, a dogovorena je intenzivnija dinamika obavljanja radova, koja podrazumijeva kasni popodnevni i noćni rad, a sve s ciljem kako bi se iskopi obavili u najkraćem mogućem roku, te privremena regulacija semaforima što prije uklonila.

Treba spomenuti kako vozače semafor dočekuje i u Srebrenom pa se ovog ponedjeljka mogu očekivati i veći zastoji. Vozači savjetuju da se, tko može, prema Konavlima zaputite preko Komolca, na Brgat pa preko gornjih sela u Župi, na Popolicu, a tko ide u grad obratnim smjerom. Tako ćete izbjeći oba semafora.

 

Foto: Facebook/Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica

Pročitajte još

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist

Novi-stari knez Republike Porporela preživio atentat u Kneževom dvoru

Dulist