Politika

SDP otkazao sve predizborne skupove, kampanju nastavljaju putem društvenih mreža

sdp davor bernardic16

S obzirom na velik broj novozaraženih i na izvanrednu situaciju, RESTART koalicija obustavit će predizborne skupove i organizirana druženja s građanima. Kampanju nastavljamo s konferencijama za medije te putem društvenih mreža – potvrdio je to na konferenciji za medije u Čakovcu predsjednik SDP-a Davor Bernardić.

Bernardić je dodao kako imaju odgovornost prema građanima te je preporučio svim članovima stranke, odnosno kandidatima na listama da, ako su bili u kontaktu sa zaraženim osobama, odu u samoizolaciju.

Podsjetimo, Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati, zbog ponovnog širenja koronavirusa, proteklog je ponedjeljka donijela odluku o otkazivanju svih predizbornih skupova. Rast broja oboljelih od COVID-19 u Hrvatskoj nagnalo je i Miroslava Škora da otkaže predizborne aktivnosti u Dalmaciji. Tim povodom obratio se javnosti putem Facebooka.

– Zbog ponovnog razbuktavanja korona virusa odlučio sam otkazati svoje najavljene aktivnosti u Dubrovniku, Splitu i ostatku Dalmacije. O predstavljanju lista za IX. i X. izbornu jedinicu Domovinski pokret će izvijestiti naknadno, kao i o daljnjem načinu vođenja predizborne kampanje – napisao je.

Pročitajte još

GUBI LI PENAVA DP? Radić poručio: ‘Ja imam većinu’

Dulist

Preminuo je Predrag Fred Matić

Dulist

Maro Kristić: Dubrovnik je jedan od gradova sa najzagađenijim zrakom u državi

Dulist