Aktualno

Sastanak župana sa zastupnicima u EP-u

europarlamentarci

U Predstavništvu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu u srijedu navečer održan je sastanak župana Nikole Dobroslavića s hrvatskim zastupnicima u Europskom parlamentu.

U pozdravnom govoru župan Dobroslavić istaknuo je kako je DNŽ otvaranjem Ureda 2010. godine htjela biti bliže središtu političke Europe i na izvoru informacija.

– Ured pomaže u organizaciji prezentacija; studijskih grupa, izaslanstava. Također, uz pomoć Ureda DUNEA dolazi do informacija o pojedinim fondovima – kazao je župan.

U ime Europarlamentaraca Dubravka Šuica izrazila je zadovoljstvo što je Dubrovnik i jug Hrvatske i na ovakav način integriran u EU.
Na sastanku su sudjelovali Europarlamentarci Zdravka Bušić, Ivana Maletić, Dubravka Šuica, Andrej Plenković, Marino Baldini, Nikola Vuljanić i Oleg Valjalo, župani dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i brodskoposavski Danijel Marušić, direktorica razvojne agencije DUNEA Melanija Milić, Helena Kangjera, voditeljica Odjela za ruralni razvoj, poljoprivredu i zaštitu okoliša, te predstavnik ureda DNŽ u Bruxellesu Hrvoje Butigan.
 

Pročitajte još

Požar kod Orebića brzom intervencijom vatrogasaca stavljen pod kontrolu

Dulist

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

PLANOVI EU Mađarima lokomotive, Slovencima željeznice, nama poboljšanje zaštitne ograde na autocesti

Dulist