Grad

SANITAT POZIVA GRAĐANE Udomite životinje sa Žarkovice!

Sanitat javni poziv udomljavanje

Sanitat Dubrovnik uputio je javni poziv za udomljavanje pasa iz neregistriranog azila za napuštene životinje na Žarkovici.

– Pozivaju se udomitelji koji su voljni udomiti pse iz neregistriranog azila za napuštene životinje na Žarkovici da se nakon sklapanja ugovora o udomljenju s Društvom za zaštitu životinja Dubrovnik jave u Društvo SANITAT DUBROVNIK d.o.o. na adresi Marka Marojice 5 u Dubrovniku, kako bi regulirali svoja prava na osiguravanje hrane i zdravstvene njege za psa.

Naime, udomljavanjem psa tijekom 2016. godine udomitelji ostvaruju pravo na osiguravanje: hrane za psa, ovisno o veličini psa i specifikaciji i deklaraciji proizvođača hrane, zdravstvene njege koja podrazumijeva cijepljenje protiv zaraznih bolesti i kastraciju, te putovnice za psa.

Osiguravanje hrane i zdravstvene njege za psa odnosi se na razdoblje od 12 (dvanaest) mjeseci, računajući od dana potpisa ugovora s udomiteljem – navodi se u pozivu Sanitata.

Sve detaljnije informacije o ovom programu možete naći na službenim stranicama Sanitata Dubrovnik.

Pročitajte još

Crveni križ postaje član platforme s besplatnim psihosocijalnim savjetovanjem

Dulist

Večeras završno testiranje sustava Zone posebnog prometnog režima

Dulist

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist