DuList IN

Sanin Karamehmedović: Ono što smo mi napravili, to je bilo za nekoga izbaciti iz diskografske kuće

tibor sanin silente

Član grupe Silente ‘Sanin Karamehmedović’ gostovao je u podcastu Beli Zagreb Grad.

‘Prosječno dobar tekstopisac i ispodprosječno dobar basist u natprosječno dobrom bendu’, kako se nazvao, u podcastu je otkrio kako publika grupi Silente prašta i neoprostive stvari.

-Objavili smo najavni singl, ‘Molim te, zapiši’ bez spota. Danas objaviti singl, najavni, singl koji nosi album, to je kriminalno. To je bilo za nekoga izbaciti iz diskografske kuće. Ti si totalni kreten, sebi si napravio katastrofu. Tebi singl koji nosi album nema spot. Nikada to ne bi ponovno napravio. Onda smo nakon toga čekali 6. mjeseci i radili spot za ‘Morski ljudi, morske žene’. Nakon te ogromne pauze, žurimo s drugim albumom i objavljujemo singl koji ponovno nema spot. Zove se ‘Kako misliš’, koji je antisingl. Taj naš val je bio prejak da bismo mi uvidjeli greške koje smo mi tada radili – otkrio je Sanin.

-Našoj publici to ništa nije bilo bitno. Stvarno su nam sve opraštali, što god smo mi napravili. No, nitko – ni mi, ni publika ni javnost to nije primjećivala zbog tog nekog Silente vala – rekao je.

Sančo je otkrio i kako je nastala pjesma ‘Terca na tišinu’, njihov debitantski singl koji u ovom trenutku na YouTubeu ima preko 11 milijuna pregleda.

-Terca se u originalu zvala ‘Kompromis’. Ono što su ljudi iskomplicirali bio je cijeli taj motiv ‘Terce na tišinu’. Ušli su u dubioze postoji li to ili ne. Ja stvarno nisam imao ništa na pameti osim jednog odnosa gdje smo mi toliko bliski, ja i ti se toliko poznajemo da ti meni ne moraš ništa niti reći, otpjevati, da bih ja tebe mogao ispratiti. Ti šutiš, gledaš u stranu, ja pratim tebe jer te poznajem, automatski reagiram na to i stvaram tercu na tišinu. Stvaram nešto što nisam ni čuo, a savršeno sam u tonu – objasnio je Sančo.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist