Grad

ŠALJITE SVOJE SNIMKE Grad poziva na sudjelovanje u inicijativi #umjetnicigradu

umjetnici gradu

‘Umjetnici Gradu’ naziv je inicijative pokrenute od strane Grada Dubrovnika uz potporu javnih ustanova u kulturi, a kojoj je cilj u vremenima društvene izolacije svim konzumentima kulture ponuditi dodatne sadržaje kojima će lako pristupiti iz udobnosti svojih domova.

Inicijativi #umjetnicigradu već su se priključili brojni dubrovački umjetnici, glazbenici i glumci, ali i ne samo oni. Na sudjelovanje se pozivaju kreativci, udruge i pojedinci, svi oni imaju poriv pružiti svoj doprinos ovoj akciji. Mogućnosti za sudjelovanje su široke, a kreativnost je jedini uvjet.

Sve što je potrebno napraviti jest poslati snimku izvedbe neke glazbene ili plesne točke, snimku interpretacije pjesničkog ili proznog djela, primjerice nekog dramskog monologa i slično. Ne traži se nikakva posebna produkcija, izvedbu je dovoljno zabilježiti kamerom telefona i poslati je na e-mail adresu kultura@dubrovnik.hr.

Snimke se po primitku uz hashtag #umjetnicigradu objavljuju na službenom You Tube kanalu Grada Dubrovnika, ali i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Inicijativa #umjetnicigradu nadogradnja je svih onih aktivnosti koje već provode ustanove u kulturi Grada Dubrovnika, a koje su se uspješno prilagodile novonastalim aktivnostima te na svojim on-line kanalima nude različite atraktivne sadržaje.

Sadržaje #umjetnicigradu pronađite na: You Tube PR Grad Dubrovnik, Facebooku ili Instagramu.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist