Vaše vijesti

‘SADIMO STABLA ZA ZELENIJU ZEMLJU’ Prijavite se na likovni natječaj!

omblici natjeca4

Pozivamo svu djecu i mlade da se jave sa svojim likovno-kreativnim radovima na naš 34. Dječji likovno kreativni natječaj pod nazivom ‘Sadimo stabla za zeleniju Zemlju’ – pišu Eko Omblići i Eko Centar ‘Zeleno Sunce’.

Sadnja stabla je najraširenija i najomiljenija aktivnost pomaganja Zemlji. Sadnja je način povezivanja sa Zemljom, doprinos budućnosti. Jednostavan čin sadnje stabla pomaže okolišu na brojne načine: filtrira zagađenje zraka, pomaže reciklirati vodu, spriječava eroziju tla, pruža hranu ljudima i životinjama, pruža sjenu, zaklon od vjetra i kiše… Dom je životinjama, pruža umirujuć i zanimljiv okoliš za učenje djeci i široj lokalnoj zajednici… Bez stabala ne bi bilo života na ovoj Planeti! – stoji dalje u pozivu Eko Centra, a vi djeco svoje radove možete poslati do 19. studenog u 18 sati na adresu:

Zeleni forum – Eko centar Zeleno Sunce – Mokošica
Eko-Omblići
20236 Nova Mokošica, Od izvora 74
Rijeka dubrovačka
Dubrovnik

– Točno na Međunarodni dan djeteta, 20. studenog, u 11 sati u Eko centru Zeleno Sunce u Mokošici, bit će proglašenje najboljih likovno kreativnih radova s 34. Dječjeg likovno kreativnog natječaja ‘Sadimo stabla za zeleniju Zemlju!’. Draga djeco, jedva čekamo vaše likovno kreativne uradke – kažu Eko Omblići!

‘Najbolje vrijeme za sadnju stabala bilo je prije 20 godina. Sljedeće najbolje vrijeme je sad.’ (narodna kineska izreka)

Pročitajte još

SNIJEŽNIČARI NA MITSKOJ PLANINI ‘Nismo očekivali da će Ararat biti nešto izvan svega’

Dulist

Ane Mljećka: ‘Zemljište gdje je Hotel Odisej bi se trebalo vratiti stanovnicima Goveđara’

Dulist

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist