Aktualno

S polica butiga se povlači čips!

butiga

Državni inspektorat izvijestio je u nedjelju kako o opozivu proizvoda ‘Čips cikla, pastrnjak, mrkva i batat’ Go Pure od 40 grama, s rokom trajanja 4. svibnja 2024. godine. Razlog tomu je povećana količine akrilamida, stoji na stranicama Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

-Proizvod nije u skladu s Uredbom Komisije (EU) 2017/2158 оd 20. studenog 2017. o uspostavi mjera za ublažavanje učinaka i razina referentnih vrijednosti radi smanjenja prisutnosti akrilamida u hrani – navode.

Dobavljač proizvoda je BIOVEGA d.o.o., Zagreb, Majstorska ulica 1E, a u maloprodaji je u: KONZUM plus d.o.o. Zagreb, MRKVICA d.o.o. Zagreb i BIOVEGA d.o.o., Zagreb.

-Obavještavamo cijenjene kupce da Biovega d.o.o. s tržišta povlači proizvod: 18937 ČIPS CIKLA, PASTRNJAK, MRKVA I BATAT 40g GO PURE rok trajanja: 04.05.2024. zbog prisutnosti akrilamida. Ostali rokovi nisu obuhvaćeni ovim opozivom. Opoziv se provodi radi zaštite potrošača te stoga molimo cijenjene kupce da proizvod vrate u najbližu bio&bio trgovinu, gdje će im biti osiguran povrat novaca ili zamjenski proizvod – napisali su u priopćenju na svojim stranicama iz tvrtke Biovega.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist