Aktualno

S pokazom i na kavu!

kava gradska135

Gradskoj inicijativi ‘Sve po 10 kuna’ uz predočenje Libertasovog pokaza priključio se I jedan ugostiteljski objekt unutra zidina.

Naime, kako javljaju iz gradske uprave, nastavno na najavu Grada Dubrovnika kako će uskoro građanima uz predočenje Libertasova pokaza ponuditi sadržaje ustanova u kulturi i Rezervata Lokrum po cijeni od 10 kuna, jedan ugostiteljski objekt će na istu razinu spustiti cijenu svih toplih napitaka od sredine studenog.

Pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić je pozdravio ovu inicijativu, kao i posebne programe koje za građane imaju još dva ugostiteljska objekta na Pilama i u Gradu, te istaknuo kako se nada da će se i drugi ugostitelji priključiti nastojanjima za oživljavanje povijesne jezgre u zimskom razdoblju.

Prisjetimo se prošlog kolegija komunalaca kad je gradonačelnik Andro Vlahušić već najavio uključivanje ugostitelja u projekt i to na način da će se građanima, uz predočenje računa s uslugama kafića ili restorana u gradskim zidinama u večernjim satima, omogućiti povoljan parking u garaži. Sve to ne bi li se u Grad vratio život.

No, pravo je pitanje je li to moguće, posebno ako se uzme u obzir kako povijesna jezgra obiluje jedino suvenirnicama i ugostiteljskim objektima. Danas više nitko nema potrebu poći u Grad nešto kupiti.

Pročitajte još

‘KAPETANE, TRIBALI BI DOMA’ Milo Sršen nakon 45 godina odlazi u zasluženu mirovinu

Dulist

[VIDEO/FOTO] KONCERT UZ DAN POBJEDE Pogledajte tko je sve slušao sjajne izvedbe ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

[VIDEO] IZNAD KNINA Pogled iz kokpita aviona Rafale i Mig-21

Dulist