Crna kronika

S drogom “pali” Španjolac, Nijemac, Australac…

droga mup8429

Tijekom redovne granične kontrole pri ulasku odnosno izlasku iz Republike Hrvatske na graničnom prijelazu Klek, policijski službenici Postaje granične policije Metković zaplijenili su jučer u tri navrata 25,1 grama hašiša i 7,5 grama marihuane.

Španjolski državljanin koji je u kamper vozilu hašiš skrivao u limenoj kutijici i vrećici za šećer, njemački državljanin koji je marihuanu skrivao u potplatu tenisice i još jedan državljanin Australije, nakon kriminalističkog istraživanja procesuirani su na Prekršajnom sudu u Metkoviću gdje su im izrečene novčane kazne.
 
Zbog neovlaštenog posjeda droge protiv njih također slijede i kaznene prijave.
 
Također, temeljem naloga suda, policijski službenici jučer su obavili pretragu kuće na Zvekovici u Konavlima, korisnika 36-godišnjaka, kojom prilikom je pronađeno 32 grama marihuane i 3 grama speeda, te jedna metalna drobilica s tragovima marihuane.
 
36-godišnjak je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje, a protiv njega slijedi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo zlouporabe opojnih droga.

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist