DuList IN

‘ROSE TOUCH’ Rajfovi koji će vam uljepšati dan

rose touch rajfovi naslovna

Instagram se još jednom dokazao kao ‘vrelo’ za pronalazak kreativnih mladih ljudi. ‘Rose Touch’ je priča o ručno proizvedenim dodacima za kosu koja svoje početke piše od kraja 2019. godine. Riječ je o rajfovima, ali i ostalim ukrasima, u različitim oblicima i bojama. Sve je krenulo sasvim spontano, priča nam Matea Radić, pokretačica cijele priče i osoba koja dizajnira i proizvodi dodatke za kosu.
—Napravila sam nekoliko komada, koje sam fotografirala sestri i svim svojim prijateljicama koje smatram modernim i elegantnim djevojkama. Njihova reakcija je bila: ‘Ja bih to nosila’ što je u meni izazvalo pomisao: ‘Hej, netko bi nosio nešto što sam stvorila svojim rukama?’. Prelijep osjećaj! Inače sam osoba koja previše razmišlja i sve analizira te me često ljudi tapkaju po ramenu i govore kako se moram opustiti. ‘Rose Touch’ predstavlja moje opuštanje i priču u kojoj puno ne razmišljam, već sam se prepustila najdražem dijelu sebe – kreativnosti – rekla je Matea. Uz nju, u stvaranju ‘Rose Touch’ svijeta sudjeluje još nekoliko osoba. To su ponajprije njena sestra Karla Radić i Nika Limov koje su, kako kaže, glavne ambasadorice brenda na Instagramu te Lucijana Cvjetković, Chiara Franceschi i Dora Varović kao modeli.

rose touch rajfovi 1200x1182 1

Što više boja, nijansi i uzoraka
Osim rajfova, u kreativnoj radionici ‘Rose Touch’ nastaju kopčice, mašnice i brojni drugi proizvodi.
—Prvi cilj, kada se cijela priča krenula razvijati, bio je da rajfovi budu ‘final touch’ u odjevnim kombinacijama za neke svečanije prigode. Taj cilj se i ostvario, no posebno nam je drago da su djevojke, koje su ih i kupile, pomaknule neke granice. Zapravo, ukrasi više nemaju granice po pitanju toga na koji ih način i u kojim prigodama nositi. Kombiniraju ih uz svakakve svakodnevne kombinacije i na različite načine – rekla je. Trudi se u svojoj ponudi imati puno izbora – što više boja, nijansi i uzoraka.
—Vodim se time da svatko tko otvori stranicu može pronaći nešto za sebe. Tu je i kategorija ‘Be creative’ preko koje se može stvoriti i ono što nije na stranici. Ima svega za svakoga, a ako ipak nešto nema, napravit će se – naglasila je.

rose touch rajfovi 1200x1140 1

Podrška i ljubav su zagarantirani
U stvaranju dodataka za kosu kao veliki izazov ističe prikupljanje informacija kako bi sam proizvod bio točno onakav kakvim ga je druga osoba zamislila.
—Puno vremena i energije ulažem u samu komunikaciju. Volim pristupiti na način da osobi uljepšam ili popravim dan. Učinit ću sve kako bi svaka osoba bila zadovoljna s proizvodom. Poruke koje dobivam su pozitivne.
Reakcija djevojaka kada im stigne paketić je najljepši dio cijele priče i svaki put mi napuni bateriju za dalje i da mi potvrdu da sam na dobrom putu. Posebno me iznenadilo mišljenje starijih gospođa koje oduševljava što netko mlad, kao ja, radi nešto sa svojim rukama. Stvarno uživam u ovome što radim i trudim se da proizvodi budu kvalitetni, iskoristivi, lijepi i da svaka osoba bude maksimalno zadovoljna. Kroz svoj rad dobijem i poneku novu prijateljicu, možda ne neku s kojom ću piti kavu svaki dan i pričati o svojim problemima, ali podrška i ljubav su zagarantirani – kazala je. • MP

rose touch rajfovi 1200x1180 1

Objavljeno u tiskanom izdanju 1. lipnja 2022.

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist