Kultura

‘Ronilac bisera’ napunio Narodnu knjižnicu Grad

ronilac bisera 07

Predstava za djecu „Ronilac bisera" u izvedbi dramske skupine Mjesne knjižnice Ston gostovala je ovog petka u prepunoj čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Odjel za djecu i mlade u sklopu „Mjeseca knjige" organizirao je ovo gostovanje, kako bi djeci Grada predstavio kreativnu energiju njihovih vršnjaka iz Stona, koji su u mjesnoj knjižnici upregnuli svoje stvaralačke snage i zajednički iznjedrili ovu predstavu.

Ronilac bisera je dinamična predstava za djecu, ali i odrasle, u kojoj su nastupili: Romana Antunica, Josip Kalinić, Karla Radibratović, Andrej Franušić, Jadranko Mlinarić, Matea Mlinarić, Toni Franušić, Petar Franušić, Monika Franušić i Luka Žile. Predstavu su pripremile učiteljice Dragana Franušić i Petra Bilić, studentica hrvatskoga jezika Marina Asturić i voditeljica knjižnice Sandra Vuletić, a u izradi scene pomogli su Dora Đuračić, studentica fakulteta Primjenjenih umjetnosti iz Rijeka i slikar Christian Legentill.

Predstava je nastala u nizu radionica koje su se tijekom ljetnih mjeseci provodile u Mjesnoj knjižnici Ston s ciljem poticanja čitanja kod djece od najranije dobi.
 
 

Pročitajte još

Rasprodana ‘Čudesna šuma’ igrat će na Lovrjencu od 2. do 4. kolovoza

Dulist

‘ĐKĆ X’ Otvaranje izložbe Zorana Đukića u Galeriji Otok

Dulist

[FOTO] Slavlje nakon posljednje izvedbe Ekvinocija

Dulist