Grad

Romana Vlašić najutjecajnija osoba na području kongresne industrije

romana vlasic6526

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić proglašena je najutjecajnijom osobom u regiji na području kongresne industrije.

Naime, uoči jesenskog okupljanja kongresnih profesionalaca EIBTM Barcelona koje započinje 18. studenog, magazin „KONGRES“ u svom izdanju za studeni kreirao je listu najutjecajnijih kongresnih profesionalaca sektora kongresnih ureda regionalne kongresne industrije u 2014. godini.

Na prvom mjestu u sekciji Top meeting Architect (DMO, CVB…) nalazi se direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić.
Odabir je rađen na temelju ankete provedene između više od dvije stotine kongresnih profesionalaca iz regije, a na temelju iznadprosječnih sveukupnih učinaka kongresne industrije na destinaciju u 2014. godini. Vrednovala se i implementacija inovativnih tehnologija; te jačanje reputacije i vidljivosti u kongresnoj industriji u 2014. godini.

Uz Romanu Vlašić na listi se našao još jedan Dubrovčanin. Naime, u sekciji profesionalnih organizatora kongresa Top Meeting Logistics ( DMC, PCO…), na listi je na prvom mjestu Daniel Marušić, direktor agencije Dubrovnik Travel.
– Ovo je još jedno priznanje radu i djelovanju dubrovačkog Kongresnog ureda, koji je sastavni dio TZ grada Dubrovnika uoči još jednog predstavljanja kongresne ponude našeg grada, sljedećeg tjedna u Barceloni – ističu iz TZ-a grada Dubrovnika.

Pročitajte još

STANOVNICI U ZIDINAMA LUDE ZBOG ŽOHARA Sanitat: Dezinsekcija je provedena prošli tjedan

Dulist

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist