Zanimljivosti

RIT POZIVA Dođite na Dan karijera i saznajte kako razgovarati s poslodavcima!

Dan karijera ACMT 011

RIT Croatia najavljuje tradicionalni, osamnaesti Dan karijera (Career Education Day), koji će se održati u srijedu, 28. veljače 2018., s početkom u 8.30 sati u Libertas Rixos Hotelu u Dubrovniku.

Na ovogodišnjem Danu karijera ističemo radionicu na temu “Zaposlenje i pregovaranje: kako razgovarati s poslodavcem o ugovoru, beneficijama i plaći”, koju će voditi gđa. Gordana Frgačić, direktorica ljudskih potencijala u firmi Pevec. Gđa Frgačić je također i autorica nekoliko knjiga i raznih publikacija na temu traženja zaposlenja te problema nejednakosti među spolovima na tržištu rada (više o Gordani Frgačić možete naći ovdje).

– Osim spomenute radionice, imat ćemo i niz zanimljivih aktivnosti poput panel diskusija, intervjua za posao, networkinga studenata i poslodavaca te predstavljanja raznih kompanija – poručili su s RIT-a. Dan karijera sastavni je dio nastave na RIT Croatia, a cilj događanja je omogućiti izravnu komunikaciju kompanija i studenata te istaknuti važnost poslovnog networkinga u realiziranju karijere.

RIT Career Education Day 2018

Pročitajte još

(FOTO) LJETO U ZAVIČAJNOM MUZEJU KONAVALA Likovne radionice ‘Kreativna ura’

Dulist

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist