DuList PROMO

RIT CROATIA: Čak 50.000 eura samo za maturante dubrovačke regije!

RIT stipendija

RIT Croatia je izdvojio posebna sredstva za stipendiranje maturanata Dubrovačko-neretvanske županije.

Riječ je o čak 50.000 eura koje će RIT Croatia dodijeliti u obliku 5 stipendija u vrijednosti od čak 10.000 eura za preddiplomske stručne studije na dubrovačkom kampusu Informacijske tehnologije ili Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima.

Vrhunsko američko obrazovanje dostupno u Gradu

Ovom akcijom RIT Croatia nastoji potaknuti buduće studente Dubrovačko-neretvanske županije da izaberu kvalitetno obrazovanje i pritom ostanu studirati u Dubrovniku, koji je dom ovom američkom koledžu posljednjih 17 godina. Američki visokoobrazovni programi koji se izvode uz uporabu najsuvremenije tehnologije, američka i hrvatska diploma, program razmjene studenata, fokus na praktično iskustvo i visok postotak zapošljavanja poslije stjecanja diplome te snažne veze s industrijom samo su neke od prednosti studiranja na RIT Croatia. Najveća se pak prednost očituje u kvaliteti programa koji uspješno i učinkovito pripremaju mlade ljude na stvarni poslovni svijet koji je pred njima. O tome svjedoče rezultati u obliku poslovnih uspjeha naših maturanata jer većina radi poslove koje su željeli i za koje su se obrazovali.

Kako do stipendije?

Sudjelovati mogu svi maturanti s područja Dubrovačko-neretvanske županije (ovogodišnji maturanti i oni koji su maturirali prijašnjih godina) i to prijavom na natječaj OVDJE.

Potrebno je samo napisati esej o jednoj od zadanih tema i poslati ga zajedno s popunjenim obrascem do 28. veljače. Potom će žiri, sastavljen od akademskog i administrativnog osoblja RIT Croatia, odabrati najbolje radove te pozvati prijavljene u drugi krug natječaja. Drugi krug natječaja podrazumijeva prezentiranje rada žiriju, a pet najboljih osvaja 10.000 eura vrijednu stipendiju!

ROK ZA PRIJAVU JE 28. VELJAČE 2014. POŽURI I PRIJAVI SE! VIŠE INFORMACIJA SAZNAJ OVDJE

Što o studiju na RIT Croatia kažu studenti?

Josip Šuta, 3. godina, Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima:

„Oduvijek sam želio studirati na RIT Croatia. Zbog nepovratne financijske potpore koju koledž nudi, ta želja mi se i ostvarila. Proces za ostvarivanje prava na stipendiju bio je brz i jednostavan. Ispunio sam obrazac za prijavu, napisao motivacijski esej i predočio svjedodžbe iz srednje škole. Slijedio je ugodan motivacijski razgovor s osobljem koledža. Na moje veliko zadovoljstvo, zadovoljio sam sve uvjete i dobio stipendiju. Nedugo nakon toga ostvario sam pravo i na dodatna financijska sredstva, što mi je značajno olakšalo financiranje studija preko studentskog kredita. Sam studij i program ispunili su, pa čak i nadmašili moja očekivanja.“

Frano Čaveliš, 2. godina, Informacijske tehnologije:

“Rochester Institute of Technology Croatia nudi mi izvrsnu kombinaciju najmodernije informatičke tehnologije, visokih međunarodnih standarda obrazovanja i nastave na engleskom jeziku. Sva znanja koja stječem tijekom studija u potpunosti su primjenjiva u praksi. Još uvijek nisam odlučio u kojem se području IT-a želim specijalizirati, ali sam uvjeren da će me RIT Croatia za to dobro pripremiti. Studiranje na ovom studiju za mene je nevjerojatno iskustvo. Upoznao sam mnogo studenata koji dijele moje interese i hobije. Znanje mi je postalo pristupačno i zanimljivo. Profesori su profesionalni i predani. Jako su pristupačni, bez suzdržavanja ih možete pitati sve što vas zanima. Osim toga, vrlo rado će vam ponuditi dodatne materijale. Studij jest zahtjevan jer4 zahtijeva svakodnevni rad i pripreme za sljedeći dan, no uz kvalitetno planiranje preko tjedna možete završiti sve obveze i imati slobodan vikend. Uvjeren sam da sam odabrao perspektivan studij. Već je dugo potražnja za IT-stručnjacima i menadžerima u stalnom porastu u cijelom svijetu. Trenutačna potreba za IT-stručnjacima premašuje broj dostupnih profesionalaca, što znači da me, kad završim studij, očekuju odlične poslovne prilike u Hrvatskoj i u inozemstvu.”

 

Sponzorirani članak

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

Tvrtka Pizza Shop u vrhu među poduzetnicima ugostiteljima i po plaćama

Željka Krstulović