Sport

RIO 2016. Carla Suarez svladala Anu Konjuh u dva seta

konjuh istanbul01

Deveta nositeljica olimpijskog turnira Carla Suarez Navarro svladala je Anu Konjuh u susretu drugog kola i tako hrvatski tenis u Riju ostavila samo na Marinu Čiliću u muškom singlu.
Dobar otpor pružila je Ana Konjuh 12. igračici svijeta Carli Suarez Navarro, ali ne dovoljno dobar da bi uzela barem set u susretu drugog kola olimpijskog turnira.
Konjuh je imala priliku u prvom setu u kojem je stigla i do set lopte, no u konačnici je izgubila set u 13. igri te nije uspjela nadoknaditi veliki zaostatak u drugom setu.
U prvom setu hrvatska tenisačica imala je dosta problema na svojem servisu, praktički svaki servis gem bio je vrlo težak i morala se boriti s break loptama, ali ipak je uspjela dva puta nadoknaditi break zaostatka i onda kod 6:5 doći do 30:40 i set lopte.
Španjolka se izvukla i izborila tie-break gdje je zaostajala 4:3 prije nego je uslijedila serija 4:1 za osvajanje prvog seta.
U drugi set Konjuh je ušla loše, brzo se našla u zaostatku 4:0 da bi uspjela vratiti jedan izgubljeni servis i nadu da bi se mogla vratiti u meč. međutim Suarez Navarro nije dopustila potpuni povratak i sa 7:6(5), 6:3 prošla je u treće kolo.
Konjuh je u svojem prvom nastupu na Olimpijskim igrama uspjela proći jedno kolo, odigrala je solidno protiv znatno bolje rangirane igračice, ali za iznenađenje nije imala snage, piše hrsport.net.

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca