Sport

REZULTATI 13. KOLA Nedjeljko Ogresta doveo ekipu do pobjede

Nedjeljko Ogresta

Završilo je 13. kolo, pri čemu su u 1 A lizi dvije utakmice završile očekivano i pobjedama favorita.

Ekipe Kliševa i Dr Čolića uvjerljivo su sa 9 : 1 odnosno 7 : 3 dobile ekipe povratnike u 1 A ligu ekipu Umjetnika kao i novake u 1 A lizi ekipu Dubrovnika.

Treća utakmica između prvoplasirane i drugoplasirne ekipe bila je s pravom najinteresantnija utakmica i derbi kola. Ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin u utakmicu je ušla s svojim najjačim sastavom dok je ekipa Marinkolor bila oslabljena neigranjem jednog od najboljih igrača lige, Joškom Martinovićem. No unatoč svemu ekipa Marinkolora iako je bila vođena s raspoloženim Markom Venierom, koji je opet napravio tricu, morala je ovaj puta čestitati boljoj ekipi OŠ Cavtat-Konavljanin. Ovaj puta ekipa OŠ Cavtat-Konavljanin imala je dobro raspoloženu i ujednačenu ekipu gdje su Vedran Đirđević i Robert Tot Horti ostvarili po dvije pobjede, Jurica Prpić je donio jednu pojedinačnu pobjedu ali je u paru s Vedranom Đurđevićem donijeo pobjedu koja je i značila pobjedu od 6 : 4.

U 1 B lizi jedna utakmice je završila očekivano s pobjedom domaćina Eurokarbona koji je s dvije igračice ostvario pobjedu od 7 : 3.

Utakmica između ekipa Šampinjoni i Geoplan s pravom je bila derbi kola 1B lige i ne samo da je bila uzbudljiva već je bila i neizvjesna do samog kraja. Na kraju prve trećine ekipa Šampinjoni je povela 2 : 1, na kraju druge trećine rezultat je bio 3 : 3 da bi na kraju treće trećine rezultat bio 5 : 4 ali za ekipu Geoplan i tada je utakmica parova presudila da pobjeda ovaj puta pripadne boljoj ekipi Geoplana. I ovaj puta izvrsni Nedjeljko Ogresta doveo je svoju ekipu do pobjede na način da je u pojedinačnim utakmicama ostvario sve tri pobjede kao i u paru sa svojim suigračem Damirom Gleđom.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist