Restoran Posat s ponosom obilježava dva desetljeća posvećenosti dubrovačkoj tradiciji i umjetnosti fine dinning gastronomije.
Povodom ovog jubileja, u petak i subotu, 8. i 9. studenog, osmišljen je poseban jelovnik i još poneko iznenađenje. Na jelovniku su pomno odabrane delicije koje sljubljuju autentične dubrovačke sastojke s modernim kulinarskim tehnikama stvarajući nezaboravne zalogaje.
Večer započinje zalogajčićem dobrodošlice, hrskavom rolicom ispunjenom nježnom ribljom pjenicom u koktel umaku s crnilom od sipe. Gosti će potom imati priliku uživati u kombinaciji svježih kozica i marinirane riblje mlađi, profinjeno balansiranih s emulzijom limete, soja umakom i čipsom od kozica, dajući jedinstveni twist tradicionalnim morskim okusima.
Glavno jelo donosi harmoniju lososa i brancina, gdje se komadi ribe, obavijeni morskim algama, poslužuju uz mlade mahunarke i pjenicu od boba, ističući svježinu i eleganciju prirodnih sastojaka. Na kraju, dezert inspiriran aromama domaćih jabuka i cimeta, uz mousse od bijele i ganache od mliječne čokolade, donosi slatku završnicu ovog posebnog iskustva.
Kako bi ove dvije večeri bile u potpunosti slavljeničke, goste će zabaviti live glazba: u petak, ritam DJ-a i saksofona stvorit će veselu atmosferu, dok će subotnju večeru pratiti nježni zvuci klavira i violine.
Rezervacije su otvorene na 020 421 194 ili putem e-maila info@posat-dubrovnik.com – pridružite se proslavi u Posatu i osjetite dva desetljeća strasti prema vrhunskoj kuhinji u srcu Dubrovnika!