DuList IN

REVELIN FESTIVAL Hrvatsko-slovenski duo Vanillaz osvaja svjetsku pozornicu

revelin vanilazz erdelezi

Najpoznatije domaće ime na svjetskoj elektroničkoj sceni, Vanillaz svojim novim hitom Ederlezi osvajaju svjetsku scenu. Pjesma Ederlezi službeno izlazi tek 16. kolovoza, a već sada je postigla nevjerojatan uspjeh.Trenutno se nalazi na Hrvatskoj Shazam ljestvici na četvrtom mjestu, a u Zagrebu je već danima broj jedan.

U svojim su je setovima dosada puštala neka od najvećih DJ zvijezda današnjice, kao LostFrequencies, DimitriVegas& Like Mike, Kryder, Oliver Heldens, Don Diablo, David Guetta i Hardewell, a mogla se čuti i na posljednjem izdanju festivala Tommorowland. Zanimljivo je da pjesma Ederlezi još nije objavljena, a već je sveprisutna. Naime, Vanillazi su je pustili sasvim neplanski u Jutarnjem Showu radija Enter Zagreb i nakon toga ista je doživjela viralni uspjeh.

Hrvatsko-slovenski dvojac, Marko Bucić i Miha Pajk prepoznati su kao talentirani i perspektivni izvođači koji su dobro poznati u svjetskim klubskim krugovima. Njihovi dosadašnji singlovi bilježe ukupno 3 milijuna pregleda na platformi Spotify i preko 3 milijuna pregleda na Youtube platformi. Iza sebe imaju turneju po Aziji i nastupe na glavnim pozornicama Ultra Festivala diljem svijeta, dok ih iduće godine čeka američka turneja. Time su ušli u povijest kao jedini izvođači s prostora istočne i južne Europe kojima je to ikada uspjelo.

Dubrovačka publika će ih imati priliku čuti 6. kolovoza kada nastupaju na Revelin Festivalu. Ulaznice su dostupne u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, u Casablanca baru svake večeri od 20 sati i online na službenoj stranici kluba Revelin.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist