DuList IN

REVELIN FESTIVAL 2019. Maraton senzacionalnih svjetskih gostovanja

revelin 5

Veliku pozornost u svijetu elektronske glazbe i ljetnih festivala već godinama zaokuplja dubrovački Revelin Festival koji se održava pod pokroviteljstvom Culture Cluba Revelin u Dubrovniku. Ove godine spektakularno otvaranje Revelin Festivala najavljeno je 6. kolovoza, a festival traje puna 3 dana. Festival okuplja samo najveće zvijezde sa svjetske komercijalne DJ scene, dok istovremeno pruža podršku lokalnim i regionalnim DJ talentima. Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00, u Casablanca baru svake večeri od 20 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Zbog velikog interesa javnosti, preporuka je kupiti ih čim prije. Sve dodatne informacije i VIP rezervacije mogu se dobiti putem broja telefona 098 533 531.

Prvi dan festivala publiku će zabavljati francuski DJ duo – Ofenbach, Joe2Shine i perspektivni duo Depth Perception. Iza imena Ofenbach kriju se dva Parižanina Dorian Lo i César de Rummel koji su na svjetskoj sceni od 2014. godine, i od tada nižu hit za hitom. Njihove najveće uspješnice poharale su svjetske radijske etere i broje milijune pregleda na digitalnim platformama. „Be Mine“, „Katchi“, „Party“, „Paradise“, ”Around the Fire“ i ”You Don’t Know Me“ samo su neki od hitova. Autori planetarno popularnih pjesama će zasigurno pripremiti pravi glazbeni spektakl za veliko otvaranje Revelin Festivala.

Zvijezde drugog festivalskog dana, 7. kolovoza su Vanillaz, Miami Rockets i DJ Time Jack. DJ duo Vanillaz su definitivno jedan od najuspješnijih izvođača u regiji i šire. Prošle godine su otvorili ULTRA EUROPE festival u Splitu, a popularnost su stekli u dalekoj Kini gdje su postali jedni od najpopularnijih Europskih DJ-a. Miami Rockets oduševljavaju publiku gdje god se pojave te su jako dobro poznati ljubiteljima elektronske glazbe. Ugled su izgradili suradnjom s najvećim svjetskim DJ imenima današnjice, kao što su David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, R3hab i Thomas Gold. DJ Time Jack je perspektivni domaći izvođač koji godinama nastupa sa renomiranim DJ imenima iz svijeta.

Posljednjeg dana Revelin Festivala, 8. kolovoza nastupaju KUNGS, DJIVO i DJ Speed. Francuska DJ senzacija, KUNGS autor je brojnih mega hitova. Dobitnik glazbene nagrade Grammy za najbolji dance – elektronički album godine te autor planetarno popularnog hita i višestruko nagrađivanog singla „This Girl“, Kungs je već najavio pravi spektakl u klubu Revelin.

Jedinstveni ambijent jednog od najboljih svjetskih noćnih klubova, Culture Cluba Revelin daje posebni pečat Festivalu. Revelin Festival profilirao se kao izrazito kvalitetni događaj koji izvrsno upotpunjuje dubrovačku ljetnu pozornicu te brojnim posjetiteljima omogućava najbolju zabavu u Dubrovniku.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist