Aktualno

‘Razbijte’ dosadnu zimu radionicama Science Underground Akademije

Science UR Institute

Peto izdanje Science Underground Academy radioničkog programa u online izdanju

Za sve mlade koji žele puno eksperimentirati i razbiti dosadnu zimu zanimljivim sadržajem UR Institut je otvorio prijave za Online Science Underground Academy – radionički program postmoderne znanosti i umjetnosti za mlade kreativce (15-25 godina)!
Akademija je namijenjena svim mladima koji vole znanost, umjetnost, prirodu, tehnologiju i eksperimente. Dizajnirana je za one koji se žele okušati u različitim područjima znanosti i umjetnosti kroz integrirani program radionica i mentoriranja.
Kroz seriju povezanih radionica, sudionici se na praktičan način upoznaju s najsuvremenijim granama eksperimentalne znanosti i umjetnosti i širokom paletom tema (od biohakiranja, biotehnologije i biološke umjetnosti, preko eksperimentalne elektronike, 3D dizajna virtualne stvarnosti sve do uporabe umjetne inteligencije u umjetnosti).
Koji su najnoviji kreativni trendovi u svijetu i kreativni poslovi bliske budućnosti? Pridružite nam se i saznajte s nama kroz praksu. Postani znanstvenik i umjetnik bar na jedan tjedan!
Uz seriju povezanih radionica program akademije uključuje mentorsku podršku u razvoju vlastitih kreativnih ideja polaznika te završnu prezentaciju istih u virtualnoj galeriji Dubrovnik Postmodern.
Zahvaljujući podršci ESF fondova sudjelovanje je potpuno besplatno!
Program traje 7 dana (21. – 27.2.2022.) Program akademije možete pronaći na:

Science Underground Academy 2022 (online izdanje)

Za prijave, zainteresirani se mogu prijaviti na mail: institute@ur-institute.org (ime i prezime, datum rođenja, kontakt telefon)
Za sve informacije na raspolaganju je telefon: 095 501 90 51

Broj sudionika je ograničen pa požuri i osiguraj si mjesto!

Projekt Dubrovnik Postmodern je sufinanciran u sklopu poziva UP.02.1.1.14 Umjetnost i kultura online bespovratnim sredstvima u ukupnom iznosu od 462.378,36 kn, od čega je 393.021,61 kn sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 69.356,75 kn iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost Univerzalnog istraživačkog instituta UR.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist