Aktualno

Raguž zgrožen sadržajem letka u dječjim vrtićima: ‘Mislili smo da je neka neslana šala’

zeljko raguz01

‘Što uče vaša djeca u vrtićima’ naslov je priopćenja koje je DUSTRA ovog petka uputila medijima, a kojeg potpisuje predsjednik stranke Željko Raguž. Naime, u priopćenju komentira letke koje su očito dobili roditelji čija su djeca u Dubrovačkim vrtićima, a tiče se spolnog razvoja djece vrtićke dobi. ‘Malo je reći da smo sablažnjeni sadržajem letka za koji smo mislili da je neka neslana šala’, navodi se među ostalim.

-Pobornici smo razvoja i svijet mora napredovati. Da je ikako drugačije, ostali bismo kao civilizacija u kamenom dobu, a pitanje je bi li kotač ikada bio izumljen. Ipak, ne pristajemo da nam se pod izlikom napretka djecu izopačuje. Negdje se granica mora podvući, a smatramo da je to kod odgoja naših najmlađih.

Kakav je ovo uvod, pitate se? Je li došao Krampus i ukrao božićno-novogodišnje blagdane? I kako je moguće da potkraj godine tema nije Čolić na Stradunu nego Dubrovački vrtići?

Malo je reći da smo sablažnjeni sadržajem letka za koji smo mislili da je neka neslana šala. Dragi naši sugrađani, pogledajte sami vlastitim očima tekst letka koji je dio obrazovanja naših najmlađih, vama na vlastitu procjenu. Pozivamo vas da aktivno pratite kakvom odgojno-obrazovnom sadržaju su izložena vaša djeca i da zabranite bilo kome da im krade nevinost, sve pod krinkom društvenog napretka – ističu u priopćenju iz DUSTRA-e.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist