DuList IN

RADNO I ZA DOČEK Spojit ćemo ugodno s korisnim! Svima sve najbolje u Novoj!

radni docek

Kad voliš svoj posao/poziv, onda ti ne pada teško ni kad one dane kad je većina slobodna provodiš radno. Oni su na to naučili i našli načina kako posao spojiti sa druženjem, zabavom i zadovoljstvom. Naši dragi sugrađani, novinari i glazbenici, vesele se svom radnom dočeku.

Sebastijan Vukosavić i Nila Miličić Vukosavić

seba i nila web

Novu ćemo dočekati na Stradunu jer Nila vodi program dočeka, pa ćemo tako malo kombinirati posao i zadovoljstvo. Doći će nam i rodbina iz Splita i prijatelji, pa nas veseli jako da ćemo biti zajedno i u dobrom ritmu uploviti u Novu godinu. I sigurni smo da svi u Novoj godini želimo isto sebi i drugima: najviše dobrog zdravlja, mira u nama i oko nas, zadovoljstva i ljubavi.

Željko Barač
Zeljko Barac Zac the
Novu godinu dočekat ću radno na nastupu u hotelu Excelsior Dubrovnik. Kao i većina kolega glazbenika rijetko kad sam u krugu obitelji za doček. Ali isto ćemo nazdraviti novom ljetu i koliko je moguće spojiti ugodno s korisnim. Svima želim sve najbolje u Novoj!

Marija Pajić

marija pajic web
Staru ću provesti radno i to izvještavajući za RTL Danas s dočeka za koji vjerujem da će biti jedan od najlješih u Europi! A ponoć ću nadam se dočekati u krugu svoje male divne obitelji. Svim vašim čitateljima želim najviše zdravlja, sreće i mira, a za ostalo ćemo se lako snaći.

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist