Aktualno

PRVI MEĐUNARODNI LET NAKON KORONE Air Baltic sletio u Zračnu luku Dubrovnik

aerodrom zld060

Nakon duge stanke uzrokovane koronavirusom, ovog je ponedjeljka u Zračnu luku Dubrovnik sletio prvi zrakoplov latvijskog nacionalnog zračnog prijevoznika Air Baltica na relaciji Riga-Dubrovnik, potvrdio nam je to direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić. U Čilipe je pristigao u 17.22 sati, a sa sobom je doveo 96 putnika. Od ovog ponedjeljka Dubrovnik i Riga bit će povezani letom dva puta tjedno, dodao je Luetić.

Podsjetimo, Zračna luka Dubrovnik je ponovno krenula s radom 11. svibnja nakon što je sve od 19. ožujka zbog koronavirusa bila zatvorena za civilni zračni promet. Prvi zrakoplovi koji su označili ponovni početak rada bili su oni Croatia Airlines s dva dnevna leta iz Zagreba prema Dubrovniku, a pojedine aviokompanije najavile su ponovni početak međunarodnih letova upravo sredinom lipnja te početkom srpnja, među kojima i Air Baltic.

Dodajmo i kako je Air Baltic najavio i liniju Riga – Dubrovnik, dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i četvrtka, od 17.6. kao i liniju Vilnius – Dubrovnik, od početka srpnja, iako ju je prvotno u potpunosti otkazao za ovu sezonu.

Pročitajte još

Evo koliko su porasle cijene nekretnina i najmova u EU-u

Dulist

SUZE, TUGA I BOL PRED SUDOM Obitelj u tišini na prosvjedu tražila pravdu za Katu i Stipu

Dulist

Dubrovnik i Sanya jačaju suradnju: Skulptura “Sveti Vlaho i Grad” predana gradonačelniku Sanye

Dulist