Sport

PRVI DAN ‘ZLATNOG DUPINA’ Četiri medalje za PK Jug, ‘pali’ i osobni rekordi

pk jug zlatni dupin 2

Mlađi kadeti i početnici Plivačkog kluba Jug ovog vikenda sudjeluju na mitingu Zlatni Dupin 2019. u Splitu, a već su prvog dana natjecanja osvojili prve četiri medalje i otplivali mnoštvo osobnih rekorda.

-Bravo za sve naše plivačice i plivače!!! Lara Šurković osvojila je broncu na 100 prsno te je bila četvrta na 100 slobodno u kat. A, Lukša Pavić osvojio je srebro na 25 prsno i broncu na 25 slobodno u kat. C, Lea Perak osvojila je srebro na 25 slobodno u kat. C, Mia Perak ostala je četvrta na 25 slobodno u kat. C. U štafeti 6×50 slobodno mix nastupili su L. Gverović, P. Kulišić, J. Rašić, L. Pavić, Lea Perak i L. Šurković koja je ostala četvrta.

U Splitu za PK Jug nastupaju: Đivo Baletin, Tomislav Bolfek, Damjan Di Leo,  Mauro Garvan,  Luka Gverović, Petar Kulišić, Nikša Milković, Matea Miloslavić, Lukša Pavić, Lea Perak, Maja Perak, Mia Perak, Ivan Perović,  Nina Perušina, Roko Plečaš, Petar Polanda, Josipa Rašić,  Franko Savinović, Bruno Štrkalj, Lara Šurković, Antea Vojinić. S djecom su naši treneri Mateo Sentić, Nikola Bogdanović te Andrej Drobac. Sretno i sutra! – poručili su iz PK Jug.

Foto: Facebook/PK Jug

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist