Sport

PRVI DAN PRVENSTVA HRVATSKE Jugova muška juniorska štafeta ponovno najbolja

pk jug prvenstvo hrvatske 1

Prvog dana Zimskog prvenstva Hrvatske plivači PK Jug osvojili su 8 medalja, od kojih 5 zlata, srebro i 2 bronce.

Muška juniorska štafeta 4×200 slobodno u sastavu Marko Baletin, Michel Brassard, Mario Šurković, Đivo Damić ponovno je najbolja u državi. Pojedinačni prvaci Hrvatske još su postali Mario Šurković i Michel Brassard. Mario je nastupio u disciplini 100 mješovito te odnio pobjede u ml. juniorskoj, juniorskoj i ml. seniorskoj kategoriji. U općoj konkurenciji bio je srebreni. Michel je nastupio u disciplini 400 slobodno i osvojio naslov prvaka u juniorskoj konkurenciji. Osim toga bio je brončani u kategorijama ml. seniora, te u općoj.

Nastupe u popodnevnim B finalima još su upisali: Đivo Damić na 400 slobodno, Marko Baletin na 100 mješovito, Adriana Marinović na 200 delfin, Karmen Fabris na 50 prsno, te Antonia Šurković na 50 leđno.

Ženske ml. juniorska štafeta 4×50 slobodno i sastavu: Karmen Fabris, Katarina Nenadić, Antonia Šurković i Antonia Ljuban zauzela je 4. mjesto, dok je štafeta 4×200 slobodno zauzela 7. mjesto u sastavu Katarina Matović, Katarina Nenadić, Antonia Šurković i Antonia Ljuban.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist