Aktualno

Provjerili smo kad i po kojoj cijeni možete iz Dubrovnika letjeti za Dublin i Frankfurt

let avion zrakoplov 2

Tragom informacije kako će Ryanair, najpoznatija svjetska lowcost kompanija od 1. srpnja početi letjeti iz Dublina prema Dubrovniku pošli smo na njihove službene stranice i pokušali rezervirati let za taj datum. Bez ikakvih najava o mogućnosti otkazivanja ponuđen nam je let 1. srpnja u 9,15 sati, koji će trajati 3 sata i 15 minuta i koji će nas koštati 70,99 eura.
Istovremeno, Ryanair nam je ponudio i povratnu kartu iz Dubrovnika za Dublin na datum 5. srpnja u 14,30 sati po cijeni od 98,99 eura. Ova informacija može biti korisna onim stanovnicima našeg kraja koji iz bilo kojeg razloga žele i imaju mogućnosti posjetiti Irsku. Iako najave kažu kako će Ryanair od 2. srpnja pokrenuti i avionsku liniju iz Beča prema Dubrovniku, u ovom trenutku prvi mogući datum rezervacije je u subotu, 1. kolovoza. Iz Beča se polijeće u 19,15 sati, a cijena leta u jednom smjeru iznosi 56,99 eura. Povratak? Ponuđena nam je opcija istoga dana u 22,50 po cijeni od 47,99 eura, ali kako je za pretpostaviti da je malo onih koji će se odmah vratiti, donosimo vam informaciju kako je sljedeći povratni let u utorak, 4. kolovoza u 21,15 po trenutnoj cijeni od 39,99 eura. Recimo i kako se najavljuje da će Ryanair prema Dubrovniku iz Dublina letjeti dva puta, a iz Beča čak 4 puta tjedno.
Budući da je ove nedjelje objavljeno i kako Lufthansa u lipnju ponovno kreće s letovima za Dubrovnik provjerili smo i letove kao i cijene prema Frankfurtu sa službene Lufthansine stranice. Za let u jednom smjeru Dubrovnik – Frankfurt prvi datum koji nam se nudi jest 7. lipnja, a cijena se kreće od 279.70 eura u ekonomskoj klasi do 371,70 eura u poslovnoj klasi. No, do Frankfurta se leti preko Zuricha pa ste u Frankfurtu tek u 19 sati. Dan kasnije pak u 7.25 sati ima direktan let po cijeni od 173,62 eura za jedan smjer.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist