Grad

PRORAČUN ZA 2015. Vlahušić se konzultirao s vijećnicima, izostali DDS i HDZ

gradsko407

Gradonačelnik Andro Vlahušić i pročelnik Upravnog odjela za proračun, financije i naplatu Niko Pavlović održali su danas niz sastanaka s predstavnicima klubova vijećnika i nezavisnim vijećnicima u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika na temu Proračuna za 2015.

Kako stoji u priopćenju iz Grada Dubrovnika, pozivu na konzultacije o Prijedlogu proračuna za 2015. godinu odazvali su se predstavnici kluba vijećnika SDP/HSU/BDSH, HNS/HSS i KLGB Srđ je Grad te nezavisni vijećnici Olga Muratti i Ivo Gjaja. S vijećnikom Antunom Pravedanom konzultacije su, također danas, obavljene telefonskim putem.

– Ovom prilikom vijećnicima je detaljno izložen sadržaj Proračuna, te investicije i projekti koji su obuhvaćeni ovim temeljnim financijskim dokumentom, a raspravljalo se i o iznesenim amandmanima – ističu iz Grada Dubrovnika.

Ispred Hrvatskih laburista – stranke rada svoj izostanak opravdao je vijećnik Matko Bupić. Dubrovački demokratski sabor od gradonačelnika u petak 28. studenog zatražio je dokumentaciju o garaži i žičari koja im je istog dana dostavljena.

Unatoč tome, ističu iz Gradske uprave, svoj nedolazak na konzultacije nisu opravdali, baš kao ni predstavnici koalicije HDZ/HSP AS.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist