Sport

PROMJENA VLASNIŠTVA Pro Recco pod vodstvom Sandra Sukna prešao u ruke obitelji Behring

sandro sukno

Talijanski vaterpolski velikan Pro Recco, kojeg vodi hrvatski stručnjak Sandro Sukno, dobio je nove vlasnike. Dosadašnji vlasnik, milijarder Gabriele Volpi, poznat i po angažmanu u NK Rijeci, odlučio se povući, a klub preuzima brazilsko-američka obitelj Behring, poznata po svojim filantropskim aktivnostima i podršci sportu.

Na službenim stranicama kluba istaknuta je promjena vlasništva, uz najavu novog poglavlja pod vodstvom obitelji Behring.

– Oduševljeni smo što ulazimo u suradnju s Pro Reccom, klubom bogate sportske tradicije i nevjerojatnog uspjeha- ,izjavio je Lucas Giannini, izvršni direktor Behring zaklade.

Banner 300x250 DU 1

Alex Behring, jedan od osnivača globalnog investicijskog fonda 3G Capital, ima bogatstvo procijenjeno na 6,2 milijarde dolara.

Pro Recco, koji je pod trenerskom palicom Sandra Sukna već osvajao velike naslove, s 11 titula europskog prvaka i 36 naslova prvaka Italije, sada kreće u novo doba pod novim vlasništvom. Sukno, koji je jedan od najperspektivnijih mladih trenera, nastavlja voditi najuspješniji vaterpolski klub na svijetu i bit će ključna figura u njegovoj daljnjoj sportskoj budućnosti.

Pročitajte još

PARSKI TURNIR BRIDŽA Zlatni su Zvrko i Majstorović

Dulist

Francuzi ‘naljutili‘ jugaše, pa izgubili 6 razlike

Dulist

KREĆU KVALIFIKACIJE ZA EUROCUP Prva Jugova utakmica sutra!

Dulist