GradUrednički izbor

Promet preko Mirinova zatvoren do 23. prosinca

mirinovo

Zbog miniranja koje se planira izvesti u četvrtak, 19. prosinca 2019., u sklopu nastavka radova na iskopu gradilišta buduće ceste Most dr. Franja Tuđmana – Osojnik i sigurnosti prolaznika, za sav promet zatvorit će se cesta Mokošica – Lozica.

Zabrana prolaska, javljaju iz Grada Dubrovnika, trajat će neprekidno u razdoblju: od 7 sati dana 19. prosinca 2019. (četvrtak) do 19 sati dana 23. prosinca 2019. (ponedjeljak).

Radovi na gradilištu neće se izvoditi od 24. prosinca 2019. do 2. siječnja 2020. te će u tom razdoblju biti dozvoljen promet navedenom dionicom.

Od 3. siječnja 2020. od 7 sati ujutro promet se ponovno zatvara cjelodnevno sve dok se ne završe predviđeni iskopi na ovom dijelu gradilišta buduće ceste. Radovi će se odvijati i vikendom. Sukladno planiranom, ovaj dio radova potrajat će sigurno do travnja iduće godine, a moguće i duže ovisno o samoj dinamici radova.

Obuhvat dionice koja će biti zatvorena za promet je od stope Mosta prema Mirinovu, u dužini od 300-tinjak metara. U slučaju potrebe zatvaranja mosta zbog bure ili potrebe prolaska vozila za hitne intervencije, radovi će se obustaviti i omogućiti prolazak navedenim dijelom prometnice.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist