Turistička zajednica grada Dubrovnika, u organizaciji s dubrovačkim ugostiteljima, organizira tradicionalnu gastro manifestaciju Proljetni gurmanski tjedan, od 8. do 14. travnja. S dolaskom vedrih proljetnih dana, dubrovački chefovi inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su maštovite i ukusne specijalitete za sve posjetitelje.
Za vrijeme Proljetnog gurmanskog tjedna moći ćete uživati u jelima osmišljenim i kreiranim za ovogodišnje gurmansko iskustvo kao što su rižoto od šparoga i tartufa s hrskavom pancetom, krem juha od mladog luka i korabe, salata od šparoga na domaći način s tvrdo kuhanim jajima i još mnoga druga.
U ovoj gastro manifestaciji sudjeluju ukupno 22 ugostiteljska objekta Restoran Banje Beach, Bistro 49, Cantina Mexicana Chihuahua, Restoran Steakhouse Domino, Gusta Me, Restoran Porat – Hilton Imperial Dubrovnik, Restoran Horizont, Restoran Kazbek, Klarisa, Bistro LAJK, Restoran More – Hotel More, Restoran Orka, Orsan, Cafe Royal – The Pucić Palace, Konoba Pupo, Sunset Beach Trattoria, Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Stara Loza, Restoran Tramuntana – Hotel More, Taj Mahal – Stari Grad i Taj Mahal – Hotel Lero.
Organizirajte proljetno druženje s obitelji ili prijateljima u nekom od dubrovačkih restorana, a brošuru s bogatom ponudom prigodnih menija možete preuzeti u uredima Turističke zajednice grada Dubrovnika ili ovdje.