Sport

Projekt Aktivna Hrvatska u kojem će sudjelovati i Lukrecija Dragić stiže u Metković!

ljetni trening aktivne hrvatske metkovic23

Vodeći hrvatski sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska održat će se u Metkoviću, te će tako grad Metković prvi put postati domaćin ljetnog, jutarnjeg programa. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba, pod vodstvom Lukrecije Dragić i Patrika Kramarića vodit će besplatni trening u subotu, 26. kolovoza, s početkom u 9.30 sati u Gradskom parku, dok će program voditi ambasadorica projekta Renata Sopek. 

-Veseli nas dolazak u Metković prvi put. Trening je namijenjen svim generacijama, posebno pozivamo mlade da nam se pridruže i da zajedno pošaljemo poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti! – izjavila je Renata Sopek

Aktivna Hrvatska već jedanaestu sezonu se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. 

-Ovim treningom aktivirati ćemo cijelo tijelo. Mogu ga izvoditi svi. Pozivam Vas da zajedno osvijestimo koliko nam je redovno vježbanje korisno za vlastito tijelo i um! – najavila je Dubrovkinja Lukrecija Dragić.

 

Pročitajte još

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Prvo mjesto osvojili Frano Mozara i Iva Strnad

Dulist

Barakude će prvu utakmicu odigrati u nedjelju sa Crnom Gorom

Dulist

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist