Grad

Produljeno radno vrijeme Kolodvora, počinje prometovati linija Dubrovnik – Vela Luka

kolodvor020

Autobusni kolodvor Dubrovnik nastavlja s radom. Nakon što je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite omogućen rad kolodvorima i uspostavljen sustav međugradskog prijevoza, polako ali sigurno aktiviraju se linije do i iz Dubrovnika.

Uz postojeće linije prema Zagrebu i Metkoviću te prema Zračnoj luci Dubrovnik, od ponedjeljka se aktivira i linija Dubrovnik-Vela Luka. Polasci na ovoj liniji biti će ponedjeljkom i petkom u 15:00. I dalje je aktivna linija Dubrovnik Zagreb, prijevoznika Samoborček, koji u Dubrovnik stiže oko 08:00 sati dok je polazak iz Dubrovnika u 22 sata. Linija Dubrovnik-Metković pokrivena je jednim polaskom u 12:45, od ponedjeljka do petka. Linije Dubrovnik-Zračna luka Dubrovnik prometuje po ranije objavljenom rasporedu. Radno vrijeme Autobusnog kolodvora, od ponedjeljka 18.05.2020 godine je od 08:00-15:00 sati.

I dalje su na snazi sve preporuke Nacionalnog stožera, Zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH kojim je regulirano kretanje, držanje mjera socijalne distance, mjere zaštite i korištenja zaštitnih sredstava i Preporuke u obavljanju prijevoza na međugradskim linijama.

Pročitajte još

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović

GRAD POZIVA Ispunite anketu i doprinesite planiranju zelene urbane obnove!

Dulist