Grad

PROBIJENI ROKOVI ZBOG VREMENA Od ponedjeljka se normalizira promet preko Ploča, ali…

frana supila radovi 51 1

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta probijeni su rokovi na sanaciji kolnika u ulici Frana Supila u Dubrovniku, koja je treba biti završena 28. veljače.

Naime, kako navode iz Grada Dubrovnika, trenutna privremena regulacija prometa u ovoj ulici ukida se od ponedjeljka, 5. ožujka od 7 sati. Međutim, iako će se dozvoliti prometovanje, bit će potreban oprez pri kretanju.

-Zbog izrazito nepovoljnih vremenskih uvjeta kako ovog, tako i prošlog tjedna, završni radovi na sanaciji asfaltnog kolnika Ulice Frana Supila nisu mogli biti izvedeni u za to predviđenom roku, odnosno do dana 28. veljače. Da bi se sanacija kolnika Ulice Frana Supila privela kraju, preostali su tek radovi na polaganju završnog sloja asfalta, a za čije je izvođenje nužno suho vrijeme kao i sama temperatura zraka iznad 10°C, a što ovog tjedna nije bio slučaj.
Za završetak radova potrebna su dva radna dana i isti će biti završeni čim vremenski uvjeti dopuste izvođenje ove vrste radova – navode iz Grada Dubrovnika.

Gradska uprava zahvaljuje se građanima na razumijevanju i strpljenju, no, ističu kako su vremenske prilike nešto na što nije moguće utjecati.

-Pravovremeno ćemo putem medija obavijestit sve stanovnike o pojedinim izmjenama tj. o ukidanju ili uspostavi privremene regulacije prometa na navedenome dijelu – zaključuje se u priopćenju iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist