DuList IN

Prljavo kazalište pjeva za Pava u Revelinu

pavo hadjija prljavo kazaliste

Udruga navijača Hajduka “Torcida Mokošica” i Culture club Revelin, u suradnji s Gradom Dubrovnikom, organiziraju veliki humanitarni koncert Prljavog kazališta, „SVI ZA PAVA“, 21. veljače ove godine.
Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za oporavak Pava Hađije, teško stradalog u prometnoj nesreći, na Badnjak prošle godine. Zdravstveno stanje i dalje je teško te zahtijeva daljnje liječenje u inozemstvu, stoji na FB stranici CC Revelin.
Prljavo kazalište je, nakon više od tri desetljeća na sceni, s brojnim bezvremenskim hitovima, jamac izvrsne zabave. “Mojoj majci”, “Heroj ulice”, “Te noći kad si se udavala”, “Ma kog me boga za tebe pitaju”, “Marina”, “Sve je lako kad si mlad” i brojne druge pjesme obilježile su djetinjstva i mladosti mnogih. Ovih dana Prljavci rade na pjesmama za novi album koji bi, kako saznajemo, trebao biti objavljen potkraj godine. Dakle, 21. Veljače u Revelinu na svoje će doći svi koji vole Prljavce i svi koji žele pomoći mladiću i Hajdukovcu koji je postao simbolom brige svih nas za one kojima je pomoć potrebna. Dođite u Revelin i glasno s nama pjevajte “Ružu Hrvatsku”, da nas čuje cijela zemlja, da nas čuju svi koji mogu pomoći Pavu.

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist