Aktualno

PRIZNANJE Gorazd Surla ambasador hrvatskog kongresnog turizma

Gorazd Surla

Gorazd Surla, specijalist MICE prodaje u vodećoj hrvatskoj turističkoj kompaniji Valamar Rivijeri, dobitnik je nagrade Ambasador hrvatskog kongresnog turizma.

Nagradu, koja mu je uručena na 4. Forumu hrvatske kongresne industrije, je dobio u kategoriji Član HUPKT-a zaslužan za najkvalitetniju profesionalnu izvedbu skupova, i to za Svjetski kongres tunela i podzemnih građevina koji se održao u svibnju u Valamarovim hotelima u Dubrovniku.

Kako se ističe u objašnjenju, Gorazd Surla, mlad je, samoinicijativan i cilju orijentiran specijalist prodaje za MICE segment. Iznimno je aktivno uključen, ne samo u faze dogovorenog, već i u operativnu realizaciju, pridonoseći boljoj povezanosti prodaje i operative. Vrlo je posvećen razvoju poslovnih veza s partnerima, održavanju postojećih i razvoju novih kontakata. Profesionalnim odnosom prema kolegama i poslovnoj etici, značajno doprinosi kvalitetnoj timskoj atmosferi i postizanju poslovnih rezultata svog tima.

– Velika mi je čast primiti nagradu za najkvalitetniju profesionalnu izvedbu skupova, a za organizaciju Svjetskog kongresa tunela i podzemnih građevina odražanog u Valamarovim hotelima u Dubrovniku, čija međunarodna priznanja potvrđuju iznimnu kvalitetu ponude i sadržaja, osobito kada je riječ o organizaciji kongresnih skupova i događanja. Izuzetno sam ponosan što su moje kolege, kongresni profesionalnci ove godine prepoznali kongres Svjetske udruge tunela koji je bio jedan od organizacijskih najzahtjevnijih, te mene kao pojedinca koji je pridonio uspješnoj realizaciji istog, a ova nagrada biti će mi veliki poticaj za daljnji rad – izjavio je Surla ovom prigodom.

Pročitajte još

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist

BIZARNE PRITUŽBE NA MATURI ‘Nisam pročitao djelo, ali dajte mi bod’

Dulist

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist