Aktualno

‘Primorje je ekipa Legije stranaca’

jug pressica 250913(1)

Ususret novoj natjecateljskoj sezoni na bazenu Juga u Gružu jutros je održana konferencija za novinare.

-U ovu sezonu ulazimo s izmijenjenim sastavom u odnosu na prošlu. Odlučili smo se pomladiti ekipu i dati šansu mlađim igračima. To je rezultat politike kluba, ali i činjenice da su neki igrači promijenili sredinu. Otišli su Ivović, Azevedo, Joković, prestao je igrati Frano Karač, Pavloviću je istekao ugovor, ali smo se potrudili da pomladimo ekipu. Tu je Jure Marelja, Josip Šutalo, i mladi Splićanin Ante Visković – rekao je predsjednik uprave Juga Ivo Pavličević.

-Teret favorita smo prebacili ove godine na Riječko Primorje, ali to ne znači da ćemo se predati – rekao je Pavličević te dodao kako ne igraju imena nego srce.

-Ambicije su nam igrati u svim finalima ove sezone, a nadamo se i trofeju – rekao je sportski direktor Juga Ognjen Kržić te dodao kako je momčad sastavljena sa preko 80 posto igrača iz Grada.

-To je politika kluba uvijek bila, naši igrači se moraju profilirati. Ovo naglašavam jer naš glavni konkurent Primorje ekipa Legije stranaca, gdje su dva igrača iz Primorja, ostalo je sve dovedeno sa strane – rekao je Kržić.

Jedan od novih igrača je i Ante Visković, iz splitskog Jadrana.

-Doveden sam kao zamjena za Mara Jokovića. On je najbolji, teško ga je zamijeniti, ali ću probati. Bit će teška sezona, ali suigrači su me dobro prihvatili. Čast mi je što ću igrati u Jugu. Atmosfera na treninzima je odlična, iznenadila me profesionalnost igrača, jer su svi spremni na veliki rad. To nisam prije doživljavao u svom klubu. Na nama mladim igračima je da dajemo sve od sebe i onda će pobjede i trofeji dolaziti – rekao je Visković

Pročitajte još

OPREZ! Kamena gromada pala na cestu za Bosanku

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

ČEKAJU NAS VRUĆINE, PA ‘SUMMERKILLER’ Evo kada možemo očekivati zahlađenje

Dulist