Županija

PRIMANJE KOD NAČELNIKA Od župske pedijatrijske ambulante oprostila se dr. Mirela Čurlin

nardelli mirela curlin

Dr. Mirela Čurlin napustila je župsku pedijatrijsku ambulantu te od 1. rujna počinje raditi u Poliklinici Marin Med. Povodom njenog odlaska primio ju je župski načelnik Silvio Nardelli.
Inače, dr. Mirela Čurlin je specijalist pedijatrije s dugogodišnjim iskustvom, a od osnivanja pedijatrijske ambulante u Župi dubrovačkoj, od svibnja 2009. godine uspješno je brinula o zdravlju preko dvije tisuće mališana. Zbog njenog stručnog i toplog pristupa i roditelji iz okolnih općina liječenje svoje djece povjerili su upravo njoj.
Kako javljaju iz Župe dubrovačke, Dom zdravlja je jučer potpisao Ugovor s novom pedijatricom koja će na svoje radno mjesto doći sljedeći tjedan, dok prođu administrativne procedure s Ministarstvom zdravstva i HZZ-om. Pacijenti koji imaju potrebu pregleda u narednim danima mogu se javiti medicinskoj sestri u ordinaciji koja će ih dalje uputiti kako bi mogli ostvariti potrebnu zdravstvenu skrb putem druge pedijatrice.
Načelnik Nardelli zahvalio se dr. Čurlin na predanom radu u liječenju najmlađih pacijenata i pomoći njihovim roditeljima od kojih je kako kaže čuo samo riječi pohvale. Uz zahvalu Nardelli je doktorici poželio uspjeh u daljnjem radu.
Doktorica Mirela istaknula je kako je sve ove godine u Župi imala odličnu suradnju s lokalnom zajednicom i s roditeljima djece od kojih se teško rastaje. Životne prilike odvele su je na drugo radno mjesto.
-Želimo joj puno uspjeha – poručuju iz Općine.

Pročitajte još

Župan potpisao ugovore o sufinanciranju poticajnih mjera za zdravstvene djelatnike

Dulist

MOŽE SE! Ploče plaćaju autobus svojim učenicima i tijekom ljeta

Dulist

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist