Sport

PRIJELAZNI ROK Goreta prešao u mađarski Vasas

goreta

Vaterpolski klub Jug CO danas je dao suglasnost Antunu Goreti za potpis jednogodišnjeg ugovora s Vasasom, jednim od najtrofejnijih mađarskih klubova.

Prelazak je dogovoren na sastanku u Zagrebu, koji je održan tijekom završnog turnira Kupa RH za juniore. Tako će ovaj mladi igrač rođen 30. ožujka 1995. godine sljedećih godinu dana braniti boje Vasasa, a od Miha Boškovića, koji je igrao u Vasasu, je dobio puno dobrih savjeta.

Antun Goreta, kao jedan od najvećih talenata hrvatskog vaterpola iz Šibenika prešao je u VK Jug CO 2011. godine. Ugovorom je bio vezan za dubrovački klub do 2017. godine. Sve strane su suglasne kako je odlazak na godinu dana, treniranje i igranje u instituciji kakva je Vasas, te u prvenstvu koje će ove godine biti možda i najjače u Europi, najbolje rješenje za razvoj ovog mladog igrača.

Nakon sezone u Mađarskoj dogovoreno je kako će sve zainteresirane strane ponovno sjesti za stol, analizirati njegov napredak i zajedno donijeti odluku o nastavku karijere. Povratak u Jug nakon godinu dana jedna je od opcija.

Pročitajte još

Jacob Merčep novi je član bukureštanskog Dinama 

Dulist

[FOTO] Vatreni doček u Gružu za europske prvake!

Dulist

OSVOJENO PET MEDALJA Uspješan nastup naših badmintonaša na Hrvatskom kupu

Dulist