Zanimljivosti

Prije 12 godina Dubrovnik posjetila legendarna Tina Turner

tina turner374

Jedna od najvećih pjevačica ikad, Tina Turner, upravo je na današnji dan 2012. godine, kako je tada ekskluzivno doznao upravo DuList, sletjela iz švicarskog Lugana u našu zračnu luku. Tu su je djelatnici dočekali s cvijećem, a pri dolasku, tada 72-godišnja ‘rock bakica’, nije zahtjevala nikakvu VIP proceduru.

Uputila se prema luci Gruž gdje se ukrcala na megajahtu ‘Lady Marina’, inače u vlasništvu Sergia Mantegazze.

– Grad je predivan! – kazala je vidno raspoložena Tina, koja je s jahte pozdravila naše fotografe, te prigodno otpjevala ‘Summertime’.

Domaćini na jahti su je obasuli mnoštvom darova, od boce vina Chateau Leoville Poyferre Saint Julien, zlatnog mikrofona, ‘minjaka’ u njenom omiljenom leopard uzorku, naočala u bojama američke zastave, torbice…

Tina je na posljednjoj turneji bila 2008. povodom 50 godina djelovanja. Na njoj je obišla sve veće gradove sjeverne Amerike i Europe. Umrla je prošlo ljeto u 83. godini života nakon duge bolesti u svom domu blizu Zuricha u Švicarskoj.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako je uživala kod nas i kako je srčana bila prema svima koji su je htjeli vidjeti i pozdraviti.

Pročitajte još

[VIDEO] ‘Mislio sam da sam sve vidio, ali ovo je level iznad’

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1621. Rođen vjerski pisac i pjesnik Berard Đurđević

Dulist

Jan Mark Novalija zaslužan za vrijednu prinovu u zbirci starih telefona

Dulist