Politika

Prihvaćena žalba ‘neposlušnih’ SDP-ovaca, ostaju u stranci i u odborima

sdp logo

Predsjednik GO SDP Dubrovnik Mladen Gojun uputio je priopćenje za javnost povodom odluke Statutarne komisije SDP-a Hrvatske po pitanju članova dubrovačkog SDP-a koji su odbili dati ostavke na članstva u nadzornim odborima, upravnim vijećima i školskim odborima.

“Statutarna komisija SDP-a Hrvatske donijela je konačnu odluku o stranačkom postupku protiv članova dubrovačkog SDP-a Jure Dumančića, Tomislava Brnasa, Rade Vrtikape, Ljiljane Lakić i Ivone Labaš.

Naime, Statutarna komisija je djelimično usvojila žalbe navedenih članova protiv odluke Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik na izrečenu mjeru isključenja iz SDP-a zbog ne podnošenja ostavke na članstvo u nadzornim odborima, upravnim vijećima i školskim odborima koja je donesena 9. lipnja 2014.godine, pa je mjeru o isključenju preinačila u mjeru privremenog oduzimanja prava za obnašanje svih funkcija u stranci SDP-a dvije godine.

Statutarna komisija je mišljenja da izrečena mjera isključenja iz stranke prejaka i da je treba preinačiti u navedenu privremenu mjeru.

Statutarna komisija je svojom odlukom još jednom  potvrdila kako je odluka Gradskog odbora SDP-a bila ispravna, odnosno da su se navedeni članovi ogriješili o Statut stranke, te potrebu da se sankcionira njihovo ponašanje.

Predsjednik GO SDP Dubrovnik

Mladen Gojun”

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist