DuList IN

‘PRIDJEVI’ USUSRET KONCERTU ‘Ideja benda je uljepšati ljudima dan!’

Pridjevi Band 2

Alternativni rock sastav ‘Pridjevi’ nastupit će večeras, 7. travnja od 20.30 sati u Kazalištu Marina Držića, a pred sam koncert, razgovarali smo s Dinom Santalezom, osnivačem ovog zanimljivog benda koji prvi put u ovom sastavu stiže u grad.

– Ovo će biti prvi nastup Pridjevi benda u Dubrovniku, a pred par godina sam ja izvodio solo Pridjeve u kinu Slavica. Naši bendovljani Levi i Erol su inače i članovi benda Kries koji je u tom kazalištu snimao album i kažu da je super prostor. Spremili smo i nekoliko novih pjesama koje ćemo prvi put izvesti u Dubrovniku. Veselimo se svirkici! – kaže nam Dino, dodajući kako se njihov debi album, ‘Pridjevi’, sastoji od sanjivih psihodeličnih pjesmica za slušanje u svim prilikama.

Pridjevi Band 1

Naime, 2015. godine su objavili debitantski album za američku izdavačku kuću Trouble in Mind Records te dobili odlične reakcije publike i kritike. Album se našao na mnogim listama najboljih albuma godine.

– Izdan je za američku izdavačku kuću Trouble in Mind Records i svidio se ljudima diljem svijeta. Na koncert nosimo zadnje primjerke specijalnog izdanja albuma na plavom vinilu! Za razliku od albuma, nastupi pridjeva se sastoje od dužih izvedbi pjesama s dosta improvizacije. očekuje vas sve od folk balada do teškog techna – kaže kroz smijeh frontmen, uz kojeg su u Pridjevima Ivana Picek, Andrija Santro, Ivan Levačić i Erol Zejnilović.

‘Ideja benda je uljepšati ljudima dan’, zaključuje, a za kraj vam donosimo i još informacija o koncertu – karte po cijeni od 25 kuna možete rezervirati na telefonski broj (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr.

mnj

Photo by: Ivan Šerić

Pročitajte još

Pred nama je još jedan Festival soli!

Dulist

PRESKUPI SMO ZA INSTA BLOGERE Odbili platiti smještaj, evo kako su se snašli

Dulist

‘POTPUNI MIR I PRIRODA NA DLANU’ Kristijan Iličić odmara na otoku Olipa

Dulist