Kultura

‘PRIČE MUDROSTI’ DuList i KMD dijele ulaznice za predstavu!

price mudrosti bursa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U suradnji s Kazalištem Marina Držića dijelimo dvije nagradne ulaznice za izvedbu predstave za djecu ‘Priče mudrosti’ Dramskog studija mladih Hvar u subotu 5. siječnja u 17 sati. 

Sve što trebate napraviti je poslati svoje osobne podatke na mail nagradna@dulist.hr s naslovom KMD – Priče mudrosti i možda baš Vi budete sretne ruke i osvojite ulaznice.

Kazalište Marina Držića u 2019. godinu ulazi s mnoštvom noviteta i informacija koje će se do u detalja otkriti uskoro. Za sami kraj Dubrovačkog zimskog festivala na Sceni Bursa gostuje Dramski studio mladih Hvar s predstavom za djecu ‘Priče mudrosti’ u režiji Jure Radnića. Izvedbe su na repertoaru, osim 5. siječnja u 17 sati, i 6. siječnja u 12 sati.

Predstava ‘Ljubavnik’
Informacija o povratku hit predstave ‘Ljubavnik’ na repertoar razveselila je mnoge ljubitelje kazališta, a Frane Perišin i Glorija Šoletić će u komadu prema tekstu Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua zaigrati 11., 12. i 23. siječnja u 20 sati. Šest godina nakon premijere uspješnica se vraća na repertoar! Pinterov komad napisan je 1962., a sada ponovno uvodi publiku na malu Scenu Bursa te prikazuje uobičajen, pomalo dosadnjikav i predvidljiv bračni život kojega supružnici mijenjaju pojavom – ljubavnika u njihovim životima.

Više informacija na www.kmd.hr ili kontakt blagajne / rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist